Books Outlet

Cele patru frici care ne impiedica sa fim noi insine (Editura: Philobia, Autor: Eudes Semeria ISBN 978-606-9707-67-8)

PRP: 48,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 40,80 RON
Diferență: 7,20 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9707-67-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 304
Format: 13X20
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Este normal să vedem peste tot nenumărate obstacole, mai mici sau mai mari, sau să ne lipsească uneori stima de sine, încrederea, curajul? Ce adult ar mărturisi că se teme încă de întuneric, de plictiseală, de problemele administrative sau să arunce o privire asupra contului său din bancă? Tuturor ni se întâmplă să ne temem şi e firesc şi util să fie așa. Cu toate acestea, deşi este perfect normal să-ţi fie teamă să mergi pe marginea unei prăpastii, pare ciudat ca la 30, 40 sau 50 de ani să-ţi fie frică să iei cuvântul în public sau să fumezi în faţa părinţilor.

Eudes Séméria, psiholog clinician, împarte fricile cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi în patru categorii fundamentale:

• frica de a creşte sau de a ne asuma cu adevărat statutul de adult;
• frica de afirmare, de a ne ocupa propriul loc şi de a avea un rol precis printre ceilalți;
• frica de a acţiona sau dificultatea de a lua decizii;
• frica de despărţire sau neîncrederea în relațiile cu ceilalți, în special teama de separare şi de abandon.

Concepută ca o lucrare deopotrivă teoretică şi practică, fiecare capitol oferă mai întâi o descriere a fricii specifice și a cauzelor sale existenţiale, apoi prezintă exemple clinice şi propune soluţii practice şi concrete demonstrate în terapie. Miza va fi în final una cât se poate de simplă: să devii mai relaxat și să trăiești, în sfârșit, ca un adevărat adult.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0397 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.