Books Outlet

Cele patru doctrine principale ale noului Ierusalim(Editura: Firul Ariadnei, Autor: Emanuel Swedenborg ISBN 9789738846296)

Cele patru doctrine principale ale noului Ierusalim(Editura: Firul Ariadnei, Autor: Emanuel Swedenborg ISBN 9789738846296)
Preț: 21,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-88462-9-6
Anul publicării: 2013
Pagini: 272
Format: 14X21
Categoria: Religie

DESCRIERE

Dumnezeu mi s-a revelat mie, slujitorului sau, in acel an 1743 si mi-a deschis privirile spre lumea spirituala. M-a inzestrat atunci cu puterea de a comunica cu spiritele si cu ingerii. incepand de atunci, am adus la cunostinta oamenilor diferite taine, asa cum mi-au fost ele aratate si revelate.“

Swedenborg urmareste sa explice si sa argumenteze cu instrumentarul „stiintific“ inexprimabilul, anuland distanta traditionala dintre „cer“ si „pamant“, dintre „material“ si „supranatural“, intre cele doua orizonturi nu exista o diferenta calitativa, ci doar de frecventa de vibratie. Intre cele doua parti complementare ale cosmosului sunt mii de legaturi, pe baza unui principiu al corespondentelor.

Omul are vocatia cunoasterii si a fericirii; prin vointa de puritate, prin intelegerea si supunerea la proiectul divin ascuns in legile naturii, el poate atinge starea de comuniune cu Divinul.


RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0514 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.