Books Outlet

Casa secretelor ( Editura: Arthur, Autori: Chris Columbus, Ned Vizzini, ISBN vol 1 978-606-788-181-3 )

Casa secretelor ( Editura: Arthur, Autori: Chris Columbus, Ned Vizzini, ISBN vol 1 978-606-788-181-3 )
-20%
Preț: 26,40 RON
33,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-788-181-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 432
Format: 14,5x21 cm

DESCRIERE

Primul volum dintr-o trilogie despre fascinanta magie a cărților
 
Fraților Brendan, Eleanor și Cordelia Walker nu le-a lipsit niciodată nimic. Până într-o zi când tatăl lor, doctorul Walker, are un accident bizar și rămâne fără serviciu. Familia este obligată să se mute în alt oraș, într-o veche casă victoriană. Nici nu le-ar fi trecut vreodată prin minte celor cinci că mutarea lor avea să dezlănțuie forțe magice nebănuite.
Lucruri dintre cele mai ciudate încep să se petreacă în jurul lor și pe neaștepătate cei trei frați se trezesc captivi într-o lume bizară, unde o ceată de războinici medievali, niște pirați amenințători și o vrăjitoare rea le-au pus gând rău. Lupta se duce pe viață și pe moarte, iar cei trei frați trebuie să o câștige ca să-și recapete părinții și să fie din nou acasă.
„Un montagne russe foarte abrupt și aventuros despre puterea ascunsă a cărților, în Casa secretelor descoperim o vrăjitoare care-ți dă fiori, trei frați ingenioși, mult fantasy și suspans.“ J. K. Rowwling

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1223 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.