Books Outlet

Cartea vietii mele/ Scrisori catre Anna Bracoveanu de Noailles (Editura: Bookstory, Autor: Anna Brancoveanu de Noailles / Marcel Proust ISBN 978-606-95595-9-8)

PRP: 40,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 36,00 RON
Diferență: 4,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-95595-9-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 320
Format: 13X20
Categoria: Memorii/Jurnale

DESCRIERE

Povestea vieții acestei nobile personalități  a culturii românești  se înfiripează lin, ca într-un zbor grațios de lebădă spre nemărginire. 

Crâmpeiele de amintiri dragi sufletului său sensibil și însetat de frumos, evocările pline de farmec ale unor mari personalități ale culturii și istoriei pe care a avut privilegiul de a le întâlni – precum regina Victoria, doamna de Stael, George Sand, Sully Prudhomme, François Coppee, Proust sau prințul Eduard al VII-lea al Angliei –, descoperirile de învățăcel sârguincios pe care le face neîncetat, adăpându-se din izvorul nesecat al culturii, și înțelesurile profunde pe care le desprinde cu înțelepciune din ceea ce îi oferă viața a trăi sunt tot atâtea prilejuri de desfătare a cititorului. El e purtat în timp în locuri de o mare frumusețe – Paris, Viena, Constantinopol –, într-o epocă în care frumosul și bunul-gust erau la mare preț. Ele alcătuiesc un prețios șirag de perle prinse discret la gâtul Artei, singura în măsură să aducă înveșnicirea unei existențe sortite efemerului.

Scrisorile lui Marcel Proust vin ca o fericită continuare a amintirilor unei adevărate stele a culturii moderne europene, exprimându-și prietenia și admirația față de ea. 

Nu îți rămâne decât să te înfrupți din frumusețea adunată în cuprinsul acestei cărți deosebite.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0527 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.