Books Outlet

Cartea menajerei ( Editura: Letras, Autor: Cristiana Vaduva ISBN 9786060713678)

Cartea menajerei ( Editura: Letras, Autor: Cristiana Vaduva ISBN 9786060713678)
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060713678
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 204
Format: 13x20 cm
Categoria: Carte diversa

DESCRIERE

Cartea menajerei se adresează persoanelor care sunt menajere sau doresc să desfășoare activitate de curățenie și întreținere (menaj) la o casă/vilă cu grădină, apartament, dar și familiilor care doresc să beneficieze de astfel de servicii. Pentru bune relații și armonie între membrii familiei și menajeră este necesar să se stabilească, în condițiile parteneriatului, cum să se facă și cum să nu se facă anumite activități, care sunt drepturile, obligațiile și riscurile. Pot fi evitate nemulțumirile dacă de la începutul activității familia asigură menajerei informarea completă a activităților pe care trebuie să le desfășoare conform regulilor familiei sau așa cum sunt prezentate în această carte. Această carte poate fi considerată un ghid atât pentru menajere, cât și pentru familii. Fiecare familie este diferită. Unele familii nu pot fi de acord cu tot ce este scris sau pot avea alte reguli. Fiecare familie poate adăuga sau completa cerințe specifice. Din cauza programulului diferit al membrilor familiei și a timpului redus alocat activităților din gospodărie, de cele mai multe ori se va apela la ajutorul altor persoane.

Conform Codului muncii, menajerele se ocupă cu aspirarea prafului, măturarea, curățarea și lustruirea podelelor, spălarea și îngrijirea lenjeriei de uz casnic, prepararea alimentelor, servirea mesei și efectuarea altor sarcini casnice. Conform Clasificării ocupaţiilor din România (COR), grupa de bază pentru menajere este 9111 -Menajere.

Conform Clasificării internaţionale standard a ocupaţiilor – ISCO 08, pentru menajere grupa de bază este 9111 – Domestic cleaners and helpers.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0530 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.