Books Outlet

Cartea Junglei ( Editura: Astro, Autor: Rudyard Kipling ISBN 978-606-8660-40-0 )

Cartea Junglei ( Editura: Astro, Autor: Rudyard Kipling ISBN 978-606-8660-40-0 )
-30%
Preț: 7,00 RON
10,00 RON (-30%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8660-40-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 144
Format: 13x20 cm

DESCRIERE

În mijlocul hățișului apropiat se auziră foșnind ierburile. Lupul se așeză pe toate patru picioarele și își încordă mușchii gata să sară. Dacă cineva ar fi fost de față, ar fi avut prilejul să vadă cea mai ciudată întâmplare: lupul își înfrână săritura la jumătate, după ce se ridicase de la pământ. Sărise fără să știe asupra cui, și când s-a pomenit în aer, și-a contractat mușchii și s-a oprit deodată, la o înălțime de patru sau cinci coți, ca să cadă aproape în același loc de unde plecase.
— E om, gemu el, un copil. Ia te uită!
În fața lui se oprise un copilaș ce ținea în mână o ramură pe care se sprijinea. Era gol complet, cu trupul ars de soare și atât de mic încât abia învățase să umble; era cea mai mică și mai nevinovată vietate care ajunsese până acum să intre într-un cotlon de lupi. Se opri și uitându-se la lup, începu să zâmbească.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0719 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.