Books Outlet

Cartea definitiva Literatura romana, pregatirea examenului de Bacalaureat ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: M. H. Columban, H. Corches, V. Gal, M. Lascar ISBN 9789731247892 )

Cartea definitiva Literatura romana, pregatirea examenului de Bacalaureat ( Editura: Art Grup Editorial, Autor: M. H. Columban, H. Corches, V. Gal, M. Lascar ISBN 9789731247892 )
-10%
Preț: 27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-124-789-2
Anul publicării: 2015
Pagini: 605
Format: 17x24

DESCRIERE

Prezenta lucrare poate fi valorificata de profesori si elevi din trei perspective:
1. In evaluarea si activitatea curenta, la clasa, prin setul de itemi inscrisi pe banda laterala care insoteste eseurile;
2. In pregatirea pentru redactarea eseurilor, ca repere de organizare a materialului ;
3. In pregatirea pentru orice subiect propus in cadrul probel scrise a examenului de bacalaureat, intrucat lucrarea demonstreaza ca abordarea structurata a textului literar ofera nu numai un algoritm logic si viabil de analiza, ci si solutii pentru majoritatea formularilor posibile a itemilor de tip eseu structurat sau argumentativ.
Selectia operelor literare, organizate in lucrare pe principiul cronologic, a fost realizata in concordanta cu programele scolare din liceu si cu precizarile programei pentru examenul de bacalaureat, avand in vedere criteriul reprezentativitatii pentru epoci, curente literare si specii literare, ca si faptul de a apartine, pe cat posibil, unuia dintre autorii canonici recomandati. De asemenea, au fost alese operele literare care ar f putut constitui suportul pentru elaborarea eseurilor la proba scrisa a examenului de bacalaureat din ultimii trei ani, conform subiectelor elaborate de catre M. E. N.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0480 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.