Carnati salamuri si leber

-15%
Preț: 11,90 RON
14,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Autor: Franz Doppler,Roman Eibensteiner
ISBN: 978-973-1822-15-0
Editura: MAST
Anul publicării: 2009
Pagini: 150
Format: 13x20
Categoria: Alimentatie
DESCRIERE
Metode profesioniste de producere a carnatilor,salamurilor si leberului.
Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie:cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate,indrumari practice si retete testate pentru carnati,salamuri si leber cu o nota speciala!
Gata cu gustul de fabrica al produselor de serie:cartea va ofera cunostinte tehnice concentrate,indrumari practice si retete testate pentru carnati,salamuri si leber cu o nota speciala!
Cărţi noi
-- 37,40 RON44,00 RON (-15%)
- 49,99 RON
- 102,00 RON120,00 RON (-15%)
Promoţii
-- 37,40 RON44,00 RON (-15%)
- 102,00 RON120,00 RON (-15%)
- 24,65 RON29,00 RON (-15%)
RECENZII