Books Outlet

Calea Tarotului (Editura: Philobia, Autori: Alejandro Jodorowsky, Marianne Costa ISBN 978-606-9707-38-8)

Calea Tarotului (Editura: Philobia, Autori: Alejandro Jodorowsky, Marianne Costa ISBN 978-606-9707-38-8)
PRP: 160,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 136,00 RON
Diferență: 24,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9707-38-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 533
Format: 16X23

DESCRIERE

Compus din 22 de arcane majore și 56 de arcane minore, Tarotul a traversat culturile și veacurile, originile sale nefiind cunoscute pe deplin. Dincolo de latura de artă divinatorie, Tarotul este, mai presus de orice, un extraordinar instrument de autocunoaștere și de reprezentare a profunzimilor sufletului, care nu se supune niciunei forme de rigiditate.

Structurat asemenea unei „catedrale nomade“ sau unei mandale, Tarotul este atât o reprezentare a lumii materiale, cât și a celei spirituale, ajutându-l pe cel care îl consultă să ajungă la esența sa, la ceea ce este înnăscut în el și nu dobândit. O sursă inepuizabilă de simboluri, Calea tarotului este o invitație într-o aventură spirituală, lansată de Alejandro Jodorowsky – o figură-cult a cinematografiei și literaturii contemporane, tovarăș de drum al suprarealiștilor, fondator al teatrului de avangardă și un adevărat pionier în tot ceea ce ține de curentul transgenerațional, studierea arborelui genealogic și Tarotul de Marsilia. Marianne Costa i-a fost alături timp de 16 ani, predând ateliere terapeutice de psihomagie, psihogenealogie și Tarot.

Jodorowsky a dus arta Tarotului la o profunzime extraordinară, explorând legăturile nevăzute dintre cărțile propriu-zise și energia la care vibrează ființa umană. Folosind o nouă abordare bazată pe simbolism și pe limbajul optic pentru a crea o imagine în oglindă a personalității, ne propune astfel o fabuloasă călătorie spre acceptare și vindecare.

Ce conține:
• Toate cele 22 de arcane majore și 56 de arcane minore interpretate detaliat
• Exerciții și exemple de interpretări cu diferite combinații de arcane
• Prezentarea fascinantului parcurs al lui Alejandro Jodorowsky și a formării și experienței lui în citirea Tarotului
• Numerologia și culorile în Tarot
• Strategii de lectură a cărților de Tarot
• Planșe color cu Arcanele majore și Figurile din Tarot
• Tarotul ca instrument de autocunoaștere

Restrânge

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Zodiac, Horoscop, Carti de ghicit, Tarot

Created in 0.0355 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.