Books Outlet

Calauza rugatorului/ Izbavirea de durerile ostenelile zadarnice (Editua: Sophia, Autor: Ignatie Briancianinov ISBN 9789731367224)

Calauza rugatorului/ Izbavirea de durerile ostenelile zadarnice (Editua: Sophia, Autor: Ignatie Briancianinov ISBN 9789731367224)
PRP: 20,00 RON (-10%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,00 RON
Diferență: 2,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-136-722-4
Editura:
Anul publicării: 2020
Ediția: 2
Pagini: 310
Format: 13X20
Categoria: Religie

DESCRIERE

Calauza rugatorului. Izbavirea de durerile ostenelilor zadarnice

Cugetarea la Dumnezeu pare o lucrare ciu­­da­ta, uscata, plictisitoare: dar in fapt este o lucrare prea­­imbelsugata in roade, predanie bisericeasca nepre­tu­i­ta, asezamant al lui Dumnezeu, vistierie duhovniceasca, mostenire a Apostolilor si Sfintilor Parinti, ce au pri­mit‑o si ne‑au predanisit‑o dupa porunca Sfantului Duh. Nici nu iti poti inchipui bogatiile carora te vei face mostenitor la vremea cu­ve­nita daca te vei deprinde cu aducerea-aminte ne­contenita de Dumnezeu.
 
Cugetarea la Dumnezeu omoara in om impreu­na‑sim­­­tirea fata de lume si de patimi, da viata in el impre­u­na‑sim­tirii fata de Dumnezeu, fata de tot ce este duhov­ni­cesc si sfant, fata de vesnicia fericita. - Sfantul Ignatie Briancianinov

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0404 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.