Books Outlet

Calatoria lui Henki in gaura neagra ( Editura: Letras, Autor: Luca Porosnicu ISBN 9786060711261)

Calatoria lui Henki in gaura neagra ( Editura: Letras, Autor: Luca Porosnicu ISBN 9786060711261)
Preț: 21,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060711261
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 56
Format: 15x20.5 cm

DESCRIERE

Pe o distanță de 8 metri nava a fost absorbită în gaură ca apa pe care o soarbem. Înăuntru nu era chiar așa rău. Erau găurieni veseli. Puteai să ieși oricând doreai. Așa că Henki s-a dus la Standul Invers să-și ia un suc ce te făcea cu susul în jos, ca atunci când ești pe tavan. Henki a cumpărat unul și a regretat două ore, în care a vomitat. Ziua următoare, un găurian îi spune să se distreze la Găurică fără Frică. După două ore, Henki se întoarce fericit și obosit de la Găurică fără Frică, așa că își comandă o cafeluță de la cafeneaua Cafeluța Învârtituța.

Gaura neagră nu-i chiar așa de rea. Este albă, poți să pleci, are mâncare bună, numită Leftunos Melcunos Jehtobocos, mai are și case la care în loc de ușă e un portal, are xerox și tot ce are o lume normală, chiar și viruși. Din păcate, în următoarea zi, Henki a făcut Bolimonasul (o boală care poate fi mortală) și nu s-a simțit deloc bine. Trei zile, a stat în pat și n-a făcut nimic. Boala i se agrava, dar, spre norocul lui, s-a scărpinat în cap și s-a vindecat. (…)

Dragi copii,
Luca are 10 ani şi este autorul acestei minunate cărţi scrise pentru cei care iubesc animăluţele şi preţuiesc prietenia.

În cele 12 capitole ale „Călătoriei lui Henki în gaura neagră“ veţi fi martorii unor conversaţii pline de savoare şi amuzament ce vă vor purta într-un univers
magic şi prietenos, deopotrivă.

Pe măsură ce veţi parcurge rândurile povestirii ce vă este adresată, veţi face cunoştinţă cu Henki, un câine mic, personajul principal al cărţii şi bineînţeles,
cu prietenii de joacă ai acestuia. Vă veţi regăsi încaptivantele lui aventuri, călătorind în spaţiu şi descoperind împreună cu el planete noi şi îndepărtate
precum Bombonodos, o planetă făcută din bomboane, destinaţie şi loc de atracţie pentru oricare dintre voi, minunaţi cititori.

Veţi întâlni personaje neobişnuite care fac posibile tot felul de întâmplări spectaculoase:

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0461 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.