Books Outlet

Caiet de vacanta clasa I ( Editura: Booklet, Autor: Marilena Nedelcu ISBN 9786065903487 )

Caiet de vacanta clasa I ( Editura: Booklet, Autor: Marilena Nedelcu ISBN 9786065903487 )
PRP: 14,00 RON (-5%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 13,30 RON
Diferență: 0,70 RON
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-590-348-7
Editura:
Anul publicării: 2016
Ediția: 2
Pagini: 63
Format: 20X26

DESCRIERE

Caietul de vacanta pentru clasa I este un suport de lucru util pentru aprofundarea notiunilor studiate in cursul anului scolar la disciplinele Comunicare in Limba Romana si Matematica si Explorarea mediului.
Contine 15 capitole structurate pe diferite teme de vacanta ( in natura, in parcul de distractii, la bunici la zoo, in universul jucariilor, la cinema, la teatru, in lumea legendelor si a povestilor cu talc ), care abordeaza integrat activitatile specifice acestor discipline.
Exercitiile de comunicare in limba romana pun accent atat pe intelegerea textului citit, cat si pe exersarea notiunilor de vocabular, gramatica, ortografie si punctuatie invatate  ( identificare timp, spatiu, personaje ; asocierea intre imagini si cuvinte ; completarea spatiilor libere ; identificarea cuvintelor cu sens asemanator / opus ; ordonarea cuvintelor in propozitii ; despartirea in silabe ; articularea cuvintelor ; grupurile de litere, si pe scrierea unor texte scurte si coerente pornind de la cerinte specifice ( biletul, invitatia  si jurnalul ).
Exercitiile de matematica si explorarea mediului vizeaza operatii de adunare si scadere cu numere naturale ( 0-100 ) ; ordonare si comparare ; numere pare si impare, figuri geometrice plane si tridimensionale, unitati de masura ( centimetru, litru ) ; exprimarea timpului ; anotimpurile; calendarul ; starile apei in natura ; forme de energie, partile componente ale planetelor si animalelor ; orientarea si localizarea in spatiu.
In conformitate cu programa scolara in vigoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0351 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.