Books Outlet

Caiet de vacanta clasa a II - a ( Editura: Booklet, Autor: Marilena Nedelcu, Mirela Ilie ISBN 9786065903494 )

Caiet de vacanta clasa a II - a ( Editura: Booklet, Autor: Marilena Nedelcu, Mirela Ilie ISBN 9786065903494 )
-8%
Preț: 12,88 RON
14,00 RON (-8%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-590-349-4
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 63
Format: 20X26

DESCRIERE

Caietul de vacanta pentru clasa a  II-a este un suport de lucru util pentru fixarea si aprofundarea notiunilor studiate in cursul anului scolar la disciplinele Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului.
Contine 16 capitole care abordeaza integrat activitatile specifice acestor discipline, pornind de la o varietate de texte narative si lirice din universul copilariei.
Exercitiile de comunicare in limba romana pun accent atat pe intelegerea textului citi, cat si pe aprofundarea notiunilor de vocabular, gramatica, ortografie si punctuatie invatate ( identificarea timp, spatiu, personaje, asezarea textului in pagina ; completarea spatiilor libere; cuvinte cu sens asemanator / opus ; cuvinte cu aceeasi forma, dar inteles diferit ; ordonarea cuvintelor in propozitii ; despartirea in silabe ; grupurile de litere ; scrierea corecta a consoanei m inainte de b/p, ortogramele sa/ s-a, sau, i-a / ia ) si pe scrierea unor texte scurte si coerente pornind de la cerinte specifice ( biletul, felicitarea, afisul ).
Exercitiile de matematica si explorarea mediului vizeaza operatii de adunare, scadere, inmultire si impartire cu numere naturale ( 0-1000 ) ; fractii ; ordonare si comparare ; numere pare si impare ; vecinii numerelor, figuri geometrice plane si tridimensionale ; unitati de masura / instrumente ( metru, centimetru, litru, kilogram, balanta ) ; exprimarea timpului ; anotimpurile ; calendarul ; organizarea datelor in grafice / tabele ; circuitul apei in natura ; partile componente ale plantelor si animalelor ; medii de viata ; forme de relief ; localizarea in spatiu ; Sistemul Solar.
In conformitate cu programa scolara in vigoare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0649 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.