Books Outlet

Blitzkrieg Planul lui Hitler pentru cucerirea Europei (Editura: Prestige, Autor: Nigel Cawthorne ISBN 978-630-6506-31-3)

Blitzkrieg Planul lui Hitler pentru cucerirea Europei (Editura: Prestige, Autor: Nigel Cawthorne ISBN 978-630-6506-31-3)
Preț: 65,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-630-6506-31-6
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 391
Format: 13X20
Categoria: Memorii/Jurnale

DESCRIERE

,, Cand triumfa tancul, vine si victoria." - Generalul Heinz Guderian, 1937

Lumea nu mai vazuse ceva asemanator, inainte ca Germania sa atace Polonia, pe 1 septembrie 1939. Anuntate de zgomotul asurzitor al bombardierelor Stuka, sapte divizii de Panzere rulau de-a lungul frontierei, sprijinite de infanteria motorizata.
In vreme ce tancurile deschideau brese in frontul polonez si marsaluiau catre Varsovia, refugiatii erau mitraliati fara pic de mila de Luftwaffe, iar liniile de comunicatii erau distruse intr-o clipita. Responsabilul se numea Blitzkrieg (sau,, razboi-fulger"), arta razboiului mecanizat.

Nigel Cawthorne este un scriitor prolific si autor de carti populare de istorie investigativa. Patru dintre 
editorii sai spun ca este unul dintre cei mai publicati autori in viata din Marea Britanie. Acest lucru este greu de verificat, deoarece lucreaza sub cinci nume diferite, la fel ca alti scriitori, de altfel.

S-a nascut in Wolverhampton - cu toate ca Wikipedia scrie ca ar fi din Chicago si a fost crescut in satul numit pe atunci Surrey, acum o centura pentru cei care fac naveta. Desi atingerea unui uger cald poate exercita o anumita atractie pentru un baiat la varsta adolescentei, cea mai mare parte a muncii sale a constat in curatarea baligarului cu lopata... 
Dar sa nu mai continuam cu acest subiect.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0327 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.