Books Outlet

Biologie manual penttru clasa a 11 a (Editura: Sigma, Autor: Ioana Arinis ISBN 9786067273496)

Biologie manual penttru clasa a 11 a (Editura: Sigma, Autor: Ioana Arinis ISBN 9786067273496)
Preț: 32,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-727-349-6
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 144
Format: 21x26
Categoria: Biologie 6 - 12

DESCRIERE

Manualul de biologie se bazează pe o amplă documentare ştiinţifică de specialitate, la zi, înscriindu-se astfel în standardele de exigenţă ale şcolii moderne.

  • Prin conţinutul ştiinţific, design, accesibilitate, varietatea evaluărilor, deschiderea spre investi­gare şi cercetare, manualul motivează elevii pentru studiul biologiei.
  • Modul de structurare şi prezentarea într-o succesiune logică a funcţiilor vitale ale organismului şi, pentru fiecare dintre acestea, cu includerea atât a unor noţiuni de igienă şi pato­logie, cât şi a unui număr impresionant de lucrări practice, uşurează accesul elevilor la informaţie.
  • Schemele şi tabelele comparative captează prin modul original în care sunt alcătuite, structurate şi prezentate, având atât rol de fixare a cunoştinţelor, cât şi de privire de ansamblu asupra unei lecţii.
  • Frecvenţa probelor de evaluare, cuprinzând toate tipurile de itemi folosiţi la examenele naţionale, precum şi la examenele de admitere în învăţământul superior de specialitate, oferă candidaţilor posibilitatea de a-şi evalua nivelul de însuşire a competenţelor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0912 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.