Books Outlet

Biologie. Manual pentru clasa a V-a ( Editura: Sigma, Autori: Atia Mihaela Fodor, Leontina Monica Suna ISBN 9786067275001 )

PRP: 31,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,35 RON
Diferență: 4,65 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067275001
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 110
Format: 205 x 265 mm
Categoria: Biologie 6 - 12

DESCRIERE

Elevii clasei a V-a vor pătrunde într-un domeniu fascinant al biologiei și anume, cel al viețuitoarelor și al mediului lor de viață. Editura Sigma are plăcerea de a prezenta un manual în care progresul științific este încurajat prin îmbinarea cu succes a conceptelor teoretice cu exemplele din viața de zi cu zi.

Învățarea se realizează practic, prin explorare și comunicare, elevilor și profesorilor fiindu-le puse la dispoziție instrumente care să încurajeze dialogul și descoperirile. Se asigură astfel transferul informațional prin antrenarea școlarilor în acțiuni de cunoaștere și ocrotire a naturii.

Conținutul cărții se remarcă prin trăsături care dau coerență și originalitate:

  • Cunoștințele sunt abordate interactiv – elevii au posibilitatea șă-și dezvolte competențele prevăzute de programa școlară în mod firesc, pe măsură ce parcurg manualul, fiind totodată încurajați să lucreze și să-și dezvolte abilitatea de identificare și soluționare a problemelor de mediu pe platforme de e-learning.
  • Cadrele didactice au posibilitatea de a lucra diferențiat cu elevii – manualul este accesibil nivelului minim și mediu de pregătire, dar conține și secvențe de tip stimulativ, iar temele de proiecte încurajează căutarea informațiilor și lucrul în echipă.

Comandați manualul de Biologie pentru clasa a V-a al editurii Sigma și asigurați-le acces elevilor la o carte-enciclopedie construită ingenios spre a stimula permanent grija față de natură și viețuitoare!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0371 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.