Books Outlet

Bebelusul linistit(Editura: Paralela 45, Autor: Gary Ezzo ISBN 9789734729470)

Bebelusul linistit(Editura: Paralela 45, Autor: Gary Ezzo ISBN 9789734729470)
PRP: 45,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 38,25 RON
Diferență: 6,75 RON
Promoția expiră la 30.09.2023
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-47-2947-0
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 254
Format: 15X20
Categoria: Carte diversa

DESCRIERE

Timp de peste 25 de ani, Bebelușul liniștit a fost manualul de parentaj de facto pentru sincronizarea naturală a ciclurilor de hrană, veghe și somn ale bebelușului, astfel încât întreaga familie să doarmă bine noaptea. Autorii demonstrează că ordinea și stabilitatea sunt aliații mutuali ai metabolismului oricărui bebeluș și arată modul în care părinții pot să profite de pe urma acestor dispoziții biologice. Fiecare capitol începe cu explorarea aspectelor cotidiene ale îngrijirii nou-născutului, cum ar fi cele trei elemente fundamentale ale activităților bebelușilor: hrănirea, perioada de veghe și somnul diurn.

Cele cinci Anexe oferă materiale suplimentare:

  1. Îngrijirea bebelușului și a mamei
  2. La ce să te aștepți și când
  3. Rezolvarea problemelor
  4. Monitorizarea creșterii bebelușului
  5. Graficele de creștere a unui bebeluș sănătos

Bebelușul liniștit e mai mult decât un concept de îngrijire a nou-năs­cuților. Este o mentalitate care promovează o maternitate și o paternitate de succes. Poate să ajute orice părinte să creeze un plan care să țină cont atât de nevoile bebelușului, cât și de cele ale întregii familii. Aceste principii au funcționat pentru milioane de părinți și vor funcționa de minune și în cazul tău, dacă le vei aplica cu bun-simț.

Gary Ezzo și Dr. Robert Bucknam sunt lideri mondiali în materie de îngrijire a nou-născutului. În ediția a V-a a cărții de succes Bebelușul liniștit, adăugită și revizuită, au actualizat abordarea lor revolu­țio­nară, care a fost urmată de peste șase milioane de părinți din 50 de țări și tradusă în 20 de limbi.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Carte diversa

Created in 0.0379 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.