Books Outlet

BAC 2018 Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a ( Editura: Corint, Autori: Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, ISBN 9786067931815 )

BAC 2018 Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a ( Editura: Corint, Autori: Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, ISBN 9786067931815 )
-15%
Preț: 21,17 RON
24,90 RON (-14,98%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-793-181-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Ediția: revizuita si adaugita
Pagini: 304
Format: 16,5x23,5 cm

DESCRIERE

Biologie. Bacalaureat 2018. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a XI-a si a XII-a se doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.
Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a XI-a si a XII-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 55 de teste propuse de autoare cu o bogata experienta didactica, Silvia Olteanu, Adriana Neagu, Florina Miricel, Corina Gheorghe, Ana Sandu, permit exersarea si autoevaluarea, pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.
Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului, culegerea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.
In urma parcurgerii sintezelor propuse si a rezolvarii testelor, examenul nu va fi o problema, ci doar o asteptata provocare, iar lucrarea isi va dovedi utilitatea in alegerea performantei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0495 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.