Books Outlet

Atlasul principalelor buruieni din Romania ( editura : Ceres , autori : C . Chirila , V . Ciocarlan , M . Berca ISBN 978-973-40-0949-7 )

Atlasul principalelor buruieni din Romania ( editura : Ceres , autori : C . Chirila , V . Ciocarlan , M . Berca ISBN 978-973-40-0949-7 )
Preț: 100,28 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-40-0949-7
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 295
Format: 21x30
Categoria: Atlase

DESCRIERE

Lucrarea " Atlasul principalelor buruieni din Romania " prezinta, in ordine alfabetica, cele mai daunatoare 132 buruieni din culturile agricole, adica acelea care, acum, participa semnificativ la " constituirea " marilor pagube economice din agricultura Romaniei.

Elaborarea si aparitia acestui atlas sunt rezultatul a peste 26 de ani de cercetare in domeniul cunoasterii si cartarii buruienilor, fiind prima lucrare de acest gen din Romania si , dupa modul de prezentare, este unica in plan mondial.

Pentru fiecare specie prezentata, atlasul ofera harta raspandirii sale, folosindu-se, in acest scop, decupajul kilometric, UNIVERSAL TRANSVERSE MERCADOR ( UTM ), utilizat foarte frecvent in toate tarile lumii.

Un alt element de identitate al atlasului il constituie imaginea fotografica a speciei respective, insotita de o scurta caracterizare biologica si ecologica, de date succinte asupra raspandirii ei in tara si pe glob, precum si de unele erbicide la care buruiana este sensibila.
Vezi și alte cărți: atlas, economice

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0969 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.