Atlasul Geografic Al Lumii The Times

Atlasul Geografic Al Lumii The Times
Preț: 119,90 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-135-445-3
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 240
Format: 19x25
Categoria: Atlase

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Stil inconfundabil si preocupare constanta pentru detaliu, ca in toate atlasele aparute sub prestigioasa sigla The Times. Informatii fascinante despre teme contemporane, de la modele climatice la cresterea populatiei. Un ghid al statelor si al teritoriilor lumii, cu steaguri si statistici nationala la zi. Harti detaliate si actualizate in maniera The Times. O varietate de subiecte referitoare al tarile lumii, densitatea populatiei, fusurile orare, clima, mediu, orase Index cuprinzator, cu peste 25000 de nume de locuri si forme de relief Format practic si usor de folosit.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0829 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.