Atlasul corpului uman - structura si functiile organismului ( editura: Corint, autor: Peter Abrahams, ISBN 978-973-135-590-0 )

Atlasul corpului uman - structura si functiile organismului ( editura: Corint, autor: Peter Abrahams, ISBN 978-973-135-590-0 )
Preț: 84,90 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-135-590-0
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 256
Format: 22.7x29.7

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier? Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum se de ce se produce saliva?
Cu bogata sa experienta, medicul si profesorul Peter Abrahams, care practica medicina de peste 30 de ani si preda la prestigioase universitati din Anglia - Londra, Middlesex si Cambridge - si din SUA - Iowa, raspunde in lucrarea de fata la aceste intrebari si la multe altele, ajutandu-va sa intelegeti complexitatea structurii corpului omenesc si modul de functionare a intregului organism.
Cartea descrie componentele acestuia, de la cap la degetele membrelor inferioare, si este structurata in noua capitole, intitutulate: capul, gatul, toracele, membrele superioare, abdomenul, sistemul reproducator, bazinul, membrele inferioare, sistemul corpului uman.
Fiecare sectiune include imagini color detaliate, peste 400 in tot volumul, care fac textul accesibil si care sunt insotite de adnotari suplimentare despre oase, muschi, organe interne, vase de sange si nervi, oferindu-va posibilitatea de a va forma rapid o imagine completa despre orice zona a corpului.

"Atlasul corpului uman. Structura si functiile organismului" este o lucrare de referinta atat pentru cei care studiaza sau predau anatomia - elevi, studenti, profesori -, cat si pentru cultura generala a cititorului nespecializat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0725 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.