ATLAS ZOOLOGIC ªCOLAR

ATLAS ZOOLOGIC ªCOLAR
Preț: 17,50 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Autor:
ISBN: 973-653-178-3
Editura:
Anul publicării: 2002
Ediția: II
Pagini: 76
Format: 21 x 30 cm
Coperta: brosata
Categoria: Atlase

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Atlasul prezintã într-o formã unitarã cunoºtinþele de zoologie necesare pregãtirii elevilor din clasele de gimnaziu ºi liceu. Þinând cont de prevederile programei ºcolare ºi de modul cum acestea se regãsesc în manuale, autoarea insistã asupra problemelor evoluþiei animalelor nevertebrate ºi vertebrate, ale adaptãrii lor la cele mai variate condiþii de mediu, descriind îndeosebi speciile cu importanþã teoreticã ºi practicã.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0679 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.