Atlas botanic scolar ( Editura: Steaua Nordului, Autor: Daciana Sava ISBN 978-606-511-470-8 )

Atlas botanic scolar ( Editura: Steaua Nordului, Autor: Daciana Sava ISBN 978-606-511-470-8 )
Preț: 19,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-511-470-8
Anul publicării: 2015
Pagini: 119
Format: 20x27
Categoria: Atlase

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Acest atlas botanic se adreseaza atat elevilor, cat si persoanelor interesate si pasionate de lumea plantelor. In prima parte a lucrarii se prezinta, pe scurt, celula vegetala, tesuturile vegetale precum si organele plantelor cu flori, atat cele vegetative cat si cele de reproducere. Predominant, scopul atlasului botanic este sa treaca in revista latura de sistematica si sa prezinte principalele grupe de plante, ponderea fiind reprezentata de cele mai evoluate: plantele cu flori - angiospermele.
Lucrarea de fata, gandita intr-o maniera stiintifica, dar totusi accesibila, este insotita de un compendiu de imagini sugestive, iar indexul terminologic faciliteaza intelegerea textului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0717 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.