ATLAS BOTANIC SCOLAR

ATLAS BOTANIC SCOLAR
Preț: 17,50 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 973-653-024-8
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 72
Format: 21 x 30 cm
Coperta: brosata
Categoria: Atlase

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Originalitatea lucrãrii constã în modul concis de prezentare a caracterelor generale, a ecologiei ºi a rãspândirii, dar mai ales în prezentarea majoritãþii speciilor de angiosperme din România, mai puþin cunoscute de elevi. Imaginile se remarcã prin acurateþe, claritate ºi culoare. „Atlasul botanic” este un excelent material auxiliar, care completeazã pachetul educaþional destinat studierii biologiei în gimnaziu ºi în liceu, dar ºi o lucrare care nu trebuie sã lipseascã din nici o bibliotecã personalã.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0709 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.