ATLAS BOTANIC SCOLAR

ATLAS BOTANIC SCOLAR
Preț: 17,50 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 973-653-024-8
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 72
Format: 21 x 30 cm
Coperta: brosata
Categoria: Atlase

Scrie o recenzie!

*
?
Completați numele sau diminutivul dumneavoastră
?
Adresa dvs de e-mail, câmp opțional. Completați dacă doriți să primiți prin e-mail eventualele replici/răspunsuri.
*
?
Scrieți un titlu relevant pentru review-ul dvs, folosind cuvinte reprezentative pentru descrierea produsului care urmează să o faceți.
*
?
Textul review-ului, vorbiți la obiect, oferiți câte mai multe detalii.
*
1 2 3 4 5
?
Acordați o notă produsului (în funcție de caracteristici, raport preț/calitate, etc.): de la cinci stele, dacă sunteți foarte mulțumit, până la o stea, dacă sunteți foarte nemulțumit.
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

DESCRIERE

Originalitatea lucrãrii constã în modul concis de prezentare a caracterelor generale, a ecologiei ºi a rãspândirii, dar mai ales în prezentarea majoritãþii speciilor de angiosperme din România, mai puþin cunoscute de elevi. Imaginile se remarcã prin acurateþe, claritate ºi culoare. „Atlasul botanic” este un excelent material auxiliar, care completeazã pachetul educaþional destinat studierii biologiei în gimnaziu ºi în liceu, dar ºi o lucrare care nu trebuie sã lipseascã din nici o bibliotecã personalã.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0823 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.