Books Outlet

Astrologie cauzala. O intelegere la nivel arhetipal a astrologiei, avand ca baza sistemul sivaismului casmirian. Sinteze astrologice ( Editura: Lux Sublima, Autor: Valentin Badea ISBN 9789731823461 )

Astrologie cauzala. O intelegere la nivel arhetipal a astrologiei, avand ca baza sistemul sivaismului casmirian. Sinteze astrologice ( Editura: Lux Sublima, Autor: Valentin Badea ISBN 9789731823461 )
Preț: 57,75 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-973-1823-46-1
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 368
Format: 16,5x23,5 cm

DESCRIERE

Daca felul clasic de interpretare al astrologiei are un caracter static, „esti asa”, „ai urmatoarele calitati si defecte”, astrologia cauzala vine sa aduca un sens. Caracterul ei este dinamic. Ea poate indica drumul de urmat, rostul si lectiile de invatat.

Astrologia cauzala reflecta faptul ca intreaga Manifestare, inclusiv acel nativ caruia i se interpreteaza astrograma, are un sens, un rost, ca nimic din toate acestea nu este haotic. Iar aceasta viziune face ca omul sa nu se mai considere la cheremul unei sorti poate nedrepte, ci sa realizeze ca este pe deplin responsabil atat pentru ceea ce el este, cat si pentru ceea ce devine. Nu este un simplu pion la discretia unor forte pe care nu le poate controla, ci se transforma realmente intr-un factor determinant al felului in care va decurge in viitor viata sa.

Intr-un fel, se poate spune ca astrologia cauzala este structura de baza a interpretarii astrologice sau, cu alte cuvinte, coloana vertebrala sau osatura ei, fara de care restul – descrierea caracterului sau orice altceva – este doar un morman amorf si lipsit de semnificatie.

Pentru ca un om se incarneaza purtand un anumit bagaj karmic – fie unele defecte, fie unele calitati sau talente – deoarece acestea ii vor folosi la implinirea menirii sufletului sau. El se naste intr-o conjunctura astrologica bine determinata si nu hazardat, la voia intamplarii, pentru ca respectiva conjunctura este cea mai potrivita desavarsirii lui. Asadar, toate in astrograma au un sens, si toate se circumscriu astfel sensului mai inalt – menirea fiintei umane in cauza.

Intelesurile partiale sunt corelate intre ele si slujesc intelesului principal. O interpretare clasica, fara o sinteza profunda a semnificatiilor astrologice, face din interpretare un amalgam de afirmatii, uneori chiar contradictorii, care adauga doar niste etichete nativului, de multe ori dureroase, din moment ce lui nu i se explica si rostul lor.

Ca un astrolog sa poata raspunde la aceste „De ce?”-uri esentiale este nevoie sa cunoasca la nivel esential sau arhetipal semnificatia elementelor de baza din astrologie. Aceasta cunoastere este indispensabila. 
Acesta este scopul lucrarii de fata.
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0543 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.