Books Outlet

Arte vizuale si abilitati practice. Caiet de lucru pentru clasa pregatitoare PR116 ( Editura: Booklet, Autori: Mirela Ilie, Marilena Nedelcu ISBN 9786065908628)

Arte vizuale si abilitati practice. Caiet de lucru pentru clasa pregatitoare PR116 ( Editura: Booklet, Autori: Mirela Ilie, Marilena Nedelcu ISBN 9786065908628)
Preț: 14,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-590-862-8
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 64
Format: 29x20 cm

DESCRIERE

Caietul de lucru Arte vizuale și abilități practice este conceput pentru activități cu școlarii din clasa pregătitoare, fiind destinat utilizării pe parcursul întregului an școlar.

Lucrarea urmărește fidel programa școlară în 9 capitole bine structurate și adaptate nivelului de vârstă. Pe parcursul lor, copiii vor învăța, cu ajutorul cadrelor didactice, să realizeze colaje, să picteze, să modeleze plastilină, să decupeze și să confecționeze jucării și felicitări.

Prin intermediul activităților variate, experiența învățării devine distractivă și captivantă.

Arte vizuale și abilități practice face parte dintr-o serie de caiete, alături de: Matematică și explorarea mediuluiComunicare în limba românăDezvoltare personalăMuzică și mișcare. Caietele sunt destinate clasei pregătitoare și au conținuturi integrate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0538 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.