Books Outlet

Arta contemporana: istorie si geografie ( Editura: Vellant, Autor: Catherine Millet ISBN 978-606-980-013-3 )

Arta contemporana: istorie si geografie ( Editura: Vellant, Autor: Catherine Millet ISBN 978-606-980-013-3 )
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-980-013-3
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 128
Format: 13X20
Categoria: Carte diversa

DESCRIERE

Obiecte incongruente, gesturi excentrice, dar și fotografii, video-uri, pânze de factură tradițională – iată din ce este alcătuită arta contemporană. Uneori, aceste opere surprind sau șochează publicul. În același timp, îi trezesc curiozitatea: niciodată nu a existat atât interes pentru muzee de artă contemporană, bienale și târguri de artă. Pentru cei care se aventurează în lumea artei, această carte este un ghid: ea furnizează repere într-un context plin de alternative.
În ce moment arta modernă a devenit contemporană? Cum pot fi explicate sensuri atât de contradictorii? De ce artiștii vor să modifice raportul dintre public și opera de artă? Și când granițele cu moda, arhitectura, filmul documentar sau obiectele ritualice au devenit atât de fluide, mai putem oare încadra arta contemporană într-o definiție?
Cartea lui Catherine Millet punctează, în primul rând, faptul că arta contemporană este un spațiu deschis, este libertatea de a gândi ți acționa diferit într-un moment în care ideologiile și sistemele filozofice dominante sunt în criză.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0813 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.