Apelul in procesul penal

Apelul  in procesul penal
Preț: 19,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-1836-78-2
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 190
Format: 13x20
Categoria: Jurisprudenta

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde 196 solutii in materia apelului in procesul penal,fiind selectate si prelucrate decizii pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie,precum si de diferite curti de apel de pe intreg teritoriul tarii,astfel incat lucrarea sa nu reprezinte optica unei anumite instante,si a instantelor judecatoresti romane,in general.In unele situatii,deciziile prezentate sunt insotite de note ale autorilor,care fie nuanteaza solutiile in discutie,fie le critica,exprimand un puct de vedere contrar.Scopul in vederea caruia au fost realizate notele este acela de a supune reflectiei cititorului si un alt punct de vedere decat cel exprimat de instantele judecatoresti,astfel incat cititorul sa poata opta,in raport de argumentele expuse,pentru una dintre cele doua solutiil.
Lucrarea se adreseaza in primul rand practicienilor dreptului-avocati,procurori sau judecatori-dar,este la fel de utila si teoreticienilor,studentilor si masteranzilor care sunt interesati de problematica apelului in procesul penal.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0907 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.