Books Outlet

Analiza textului pentru gimnaziu - aplicatii ( Editura: Booklet, Autor: Cristina Isa ISBN 9786065902701 )

Analiza textului pentru gimnaziu - aplicatii ( Editura: Booklet, Autor: Cristina Isa ISBN 9786065902701 )
-15%
Preț: 16,15 RON
19,00 RON (-15%)
Disponibilitate: nu mai face parte din ofertă
ISBN: 978-606-590-270-1
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 141
Format: 20X25
Categoria: Culegeri

DESCRIERE

Analiza textului pentru gimnaziu este un material foarte util, care le ofera elevilor posibilitatea de a-si dezvolta abilitatile de intelegere si interpretare a diferitelor tipuri de texte. cele peste 30 de fragmente pot fi folosite ca material suplimentar atat pentru activitatile zilnice la clasa, cat si pentru pregatirea in vederea sustinerii examenului de evaluare nationala. Lucrarea a fost impartita in doua sectiuni: texte literare si texte nonliterare.
Itemii propusi pentru fiecare fragment de text literar sunt formulati in concordanta cu cerintele subiectului I din cadrul examenului de evaluare nationala, vizand atat exercitii de intelegere si interpretare a textului, cat si realizarea de compuneri pe baza textului literar: analiza titlului, demonstrarea apartenentei la specie sau gen, caracterizarea unui personaj, rezumat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0887 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.