Books Outlet

Analiza matematica : culegere de probleme ( editura : Didactica si Pedagogica , autor : Gheorghe Andrei , Nelu Chichirim si Andrei Velicu ISBN 978-973-30-3329-5 )

Analiza matematica : culegere de probleme ( editura : Didactica si Pedagogica , autor : Gheorghe Andrei , Nelu Chichirim si Andrei Velicu ISBN 978-973-30-3329-5 )
Preț: 25,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-30-3329-5
Anul publicării: 2013
Pagini: 242
Format: 16x23

DESCRIERE

Cartea de fata este primul volum al unei serii de culegeri de probleme de analiza matematica, de nivel ridicat. Culegerea contine, totusi, multe probleme si exercitii de nivel mediu, dar si multe probleme date la diferite etape ale olimpiadei de matematica sau la concursurile interjudetene de matematica. Cartea contine si exercitii de limite de functii, selectate de autori pe parcursul multor ani, cu prilejul pregatirii loturilor de olimpici in cadrul cercurilor de excelenta. Solutiile date sunt destul de amanuntite si chiar daca nu sunt cele mai simple, ramane drumul catre ele.

Culegerea este utila deopotriva profesorilor si elevilor cu aptitudini si pasiuni pentru matematica. Ea se instituie intr-un fel de " mica enciclopedie "a problemelor si exercitiilor legate de limite de functii.

Analiza matematica reprezinta o aleasa incercare a mintii de a patrunde in tainele matematicii superioare.
Vezi și alte cărți: Analiza, matematica, probleme

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- matematica clasele 1- 12

Created in 0.0753 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.