Books Outlet

America in plina transa malefica(Editura: Shambala, Autor(i): Cathy O'Brien, Mark Phillips ISBN 9786069180303)

Preț: 42,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 978-606-918-030-3
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 456
Format: 14X20

DESCRIERE

Se poate spune că s-a scris deja destul de mult cu privire la elita satanică invizibilă a marilor bogătaşi malefici, ce orchestrează din umbră instaurarea aşa-zisei Noi Ordini Mondiale, fiind obsedaţi de dorinţa lor nebunească de a dobândi cât mai repede un control absolut asupra întregii omeniri. Prin intermediul unor reţele subversive care dispun de o mare putere, folosind cu abilitate şi fără scrupule feluriţi interpuşi ce deţin funcţii administrative importante în stat, fiind de asemenea ajutaţi de unele marionete politice, dar şi de bani şi chiar de violenţă, membrii acestei pseudo-elite satanice s-au
infiltrat din ce în ce mai mult cam în toate structurile puterii nu numai în Statele Unite, ci şi în marile guverne din întreaga lume. Liderii satanici ascunşi ce manipulează din culise această planetă şi-au plasat slugile în mai toate posturile importante din guverne, din organizaţiile religioase, din instituţiile ştiinţifice de prestigiu, din structurile educaţionale, din finanţe, din mass-media, precum şi din alte numeroase sectoare ale societăţii. Folosindu-se de agenţii lor subversivi vicleni, membrii clicii satanice urmăresc în felul acesta să manipuleze într-o manieră insidioasă populaţia lumii şi vor să conducă întreaga umanitate, cu o mână de fier, spre ceea ce s-ar putea numi statul fascist unic planetar. Atunci când privim cu multă atenţie şi luciditate în jurul nostru, constatăm că semnele acestui control, ale acestei manipulări viclene sunt din ce în ce mai evidente.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi

- Stiinte Sociale, Stiinte Politice

Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.