Books Outlet

Alfabetizarea emotionala. Mallul emotiilor (AE34) ( Editura: Carminis, Autor: Florentina Stoian Cristescu ISBN 9789731233680 )

Alfabetizarea emotionala. Mallul emotiilor (AE34) ( Editura: Carminis, Autor: Florentina Stoian Cristescu ISBN 9789731233680 )
PRP: 15,00 RON (-15%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 12,75 RON
Diferență: 2,25 RON
Promoția expiră la 30.09.2022
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-123-368-0
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 104
Format: 20,5x26 cm

DESCRIERE

Având la bază o idee originală, acest caiet al elevului poate fi folosit atât în cadrul disciplinei opționale Alfabetizarea emoțională, cât și la orele de Consiliere, Educație civică, Limba și literatura română. Vă propunem o călătorie necesară prin imaginarul Mall al Emoțiilor, în care elevii sunt invitaţi și consiliați să:
– conştientizeze cine sunt și cum sunt percepuți de cei din jur;
– să se joace, să dramatizeze,
descoperind și analizând emoţiile pe care le au;
– să-și gestioneze emoțiile;
– să facă față eficient stresului;
– să comunice deschis;
– să abordeze cu succes conflictele și să coopereze, exact ca în viața reală;
– să se autoevalueze și să primească feedback imediat, prin completarea Jurnalului de la finalul unităților de învățare.
Gama largă de strategii didactice stimulează participarea activă și reflexivă, în mod individual, în perechi sau în echipă. Sunt valorificate spontaneitatea, introspecția şi creativitatea răspunsurilor elevilor la sarcinile propuse.
Predomină: l învăţarea experienţială și jocul; l activităţile bazate pe sarcini concrete şi pe exersarea emoțiilor în diferite contexte; l raportarea la situaţii-problemă; l găsirea de soluții; l folosirea alternativelor explicative în interpretarea unor fapte/situații; l realizarea unor ateliere și a unor proiecte cu tematică din spectrul inteligenței emoționale.
În concluzie, este un auxiliar modern, creativ, motivant, ludic și necesar în contextul actual al educației.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0317 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.