Books Outlet

Agenda secreta/ Ce ne ascund Conducatorii Lumii (Editura: Prestige, Autor: Emil Strainu ISBN 9786068863092)

Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: stoc lichidat
ISBN: 9786068863092
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 671
Format: 13X20

DESCRIERE

Sistemul educaţional tradiţional plasează începutul Istoriei Omenirii cu circa 8. 000 de ani în urmă. Religia sau ceea ce a înţeles Omul din Scripturi ne învaţă că Omenirea s-a născut cu circa 6. 000 de ani în urmă şi de atunci şi până în prezent se zbate cu neputinţă pentru a afla răspunsurile la două arzătoare întrebări:
1. Omul nu ştie cine este sau de unde vine?!?!
2. Cu atât mai puţin, care este scopul său în viaţă?!?!
Pe lângă aceste întrebări deja clasice, mai sunt şi altele la care nicio ştiinţă nu

poate oferi răspunsuri, care să fie cât de cât satisfăcătoare.
Toate religiile lumii – cele mai importante fiind creştinis-mul, budismul şi islamismul – par să promoveze o poveste similară. Cu toate acestea, religia a fost folosită pe post de teh-nică de manipulare, menţinere în obscurantism şi prostire a întregii Umanităţi.
3. Cine doreşte ca Omenirea să nu afle adevărul şi de ce?!?!
Cercetătorii susţin tot mai mult ipoteza existenţei unei civilizaţii primordiale, care este responsabilă cu similitudinile şi paralelele din domeniul social, cultural, al religiilor şi al limbilor pe care le vorbim.
Au fost descoperite obiceiuri şi tradiţii comune între civilizaţii care în aparenţă nu au intrat în contact: există similitudini intre culturile din India, cea mayaşă şi cele europene.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.