Books Outlet

54/24

Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-973-733-239-4
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 254
Format: 14x20
Categoria: Bestsellers

DESCRIERE

Cartea d-lui Bogdan Teodorescu nu-i de fapt una de calatorie, ci o colectie de stop-cadre, piesele disparate ale unui mozaic, ce puse impreuna dau o imagine colorata, vie, a lumii vazuta din miscare.
Precisa si totusi estompata.
O expozitie de impressionism geografic.
Si nici este un ghid, desi detaliile sunt numeroase : cand precise, aproae tehnice, ca intr-o brosura de travel, cand senzoriale, un amestec de arome, murmur de limbi necunoscute, tumult de orase, alcatuind o mica enciclopedie si in acelasi timp o chemare discreta, dar staruitoare, spre ale m,eleaguri.
La sfarsitul celor 54 de stop-cadre, autorul desprinde si o concluzie:Starea noastra normala de a fi e vacanta! Adica libertatea de a cunoaste nemijlocit tari, oameni, frumuseti, ciudatenii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0407 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.